Docloop team building na Tari

Ovo je bila sjajna prilika da se družimo van poslovnih prostorija i bolje upoznamo sa kolegama. Docloop nastoji da čuva životnu sredinu i podstiče zdrave fizičke aktivnosti u prirodi, jer nas upravo ona inspiriše i održava naše psihičko i fizičko zdravlje.

Docloop teambuilding Tara slika 6

Datum: 28.10.2023.

U avgustu je naša kompanija organizovala prvi team building za zaposlene na Tari. Pored degustacije preukusnih lokalnih specijaliteta u nekoliko fenomenalnih restorana, među kojima se ističe Tronožac šumski bar, imali smo priliku da uz iskusne vodiče obiđemo prelepe predele i naučimo mnogo stvari o ekosistemu ove predivne planine.

Prepešačili smo preko 35 km za dva dana, čime smo promovisali zdrav životni stil i dali značaj vremenu provedenom u prirodi. Ovo je bila sjajna prilika da se družimo van poslovnih prostorija i bolje upoznamo sa kolegama. Docloop nastoji da čuva životnu sredinu i podstiče zdrave fizičke aktivnosti u prirodi, jer nas upravo ona inspiriše i održava naše psihičko i fizičko zdravlje.

Medijski prilozi

Komentari

  1. Trenutno nema komentara.

Sva polja su obavezna.

Besplatne konsultacije

Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem prezentacije, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja navedenim u Politici privatnosti i da prihvatate kolačiće na stranicama ovog sajta.