Tehnička podrška

Posvećeni smo pružanju kompletne tehnološke i operativne podrške ne samo našim klijentima već i njihovim komitentima u cilju unapređenja komunikativnog ciklusa i širenja znanja.

Kontaktiraj nas

Tehnička podrška

Podrška klijentima

Uvek smo dostupni našim klijentima kako za najčešće tehničke upite, tako i za sve vrste izazova, nedoumica i pomoći u rešavanju problema. Naš stručni tim konsultanata se stara o svim procesima i pruža pomoć u održavanju i nadzoru sistema kako bi se izbegli neželjeni prekidi u poslovanju i ispunio očekivani nivo kvaliteta.

IT konsultanti

Tim posvećen isključivo komitentima naših klijenata koji vodi računa da su sve fakture blagovremeno stigle na pravu adresu. Takođe, u ovoj komunikaciji vršimo edukaciju i pružamo sve neophodne informacije kako bismo proces slanja i primanja faktura optimizovali u dugoročnom smislu, i našim klijentima omogućili produktivno poslovanje.

Razvojni tim

Naš R&D tim je sačinjen od stručnjaka u razvoju softvera, lidera u svojim oblastima, inovatora i kreativnih pojedinaca koji rade na prepoznavanju mogućnosti za stvaranje novih proizvoda, i unapređenje postojećih. Oni su ključan faktor našeg tehnološkog razvoja i kreiranja konkurentnih inovativnih repenja.

Telefon: 011 43 50 566
Email: techsupport.rs@docloop.rs

Radno vreme
Svakog radnog dana 08h – 16h


    Protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Besplatne konsultacije

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem prezentacije, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja navedenim u Politici privatnosti i da prihvatate kolačiće na stranicama ovog sajta.