O nama

Kompanija

Docloop je jedini licencirani informacioni posrednik od strane Ministarstva Finansija Republike Srbije za razmenu e-faktura i drugih e-dokumenata.

Kompanija je osnovana 2018. godine u Beogradu, a na samom početku glavni fokus nam je bila edukacija i informisanje javnosti kroz edukativne sminare i predavanja što je kasnije rezultiralo da steknemo poverenje i sklopimo saradnju sa preko 4500 klijenata sirom Srbije i regiona.

Naši proizvodi uključuju: Moj eRačun, Moj DMS, eKnjigovodstvo i razvoj održivih poslovnih projekata – ESG izveštaja

 

 

Docloop logo - gradijent

Naša misija

Pouzdan partner koji inovativnim rešenjima unapredjuje poslovanje i pomaže u procesu digitalne transformacije i zaštiti životne sredine.

Naša vizija

Inspirišemo kompanije da naprednim rešenjima razvijaju održivo poslovanje po najvišim standardima i ostvare pozitivan uticaj na životnu sredinu.

 

Docloop misija/vizija

Zaposleni

Naš tim

Uzbudljiv tim kompanije Docloop čini grupa stručnih pojedinaca čija predanost, kreativnost i timski duh svakodnevno osiguravaju da naša radna atmosfera bude prožeta energijom inovacija i visokog profesionalizma.

Zaposleni u Docloopu nisu samo stručnjaci u svojim oblastima, već i inspirativni pojedinci čija posvećenost zajedničkim ciljevima stvara snažnu sinergiju, čineći našu radnu zajednicu posebnom i dinamičnom.

Telefon - slajder

Nenad Solujić

Generalni Direktor

Nenad Solujić

Sanja Žugić

Rukovodilac sektora za zaštitu životne sredine

Sanja Žugić

Aleksandar Simjanoski

Menadžer ključnih klijenata

Aleksandar Simjanoski

Bojan Brajović

Menadžer sektora prodaje

Bojan Brajović

Slavica Kravar

Direktor finansija

Slavica Kravar

Goran Rudinac

Tehnički projektni menadžer

Goran Rudinac

Jovana Đačić

Manadžer Partnerskih mreža

Jovana Đačić

Nikola Lazić

Team Lider IT / L2 sektora

Nikola Lazić

Besplatne konsultacije

Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem prezentacije, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja navedenim u Politici privatnosti i da prihvatate kolačiće na stranicama ovog sajta.